//Амон Карвър на крака в Академията на Елена Кристиано

Амон Карвър на крака в Академията на Елена Кристиано

Американският топ-стилист Амон Карвър гостува в България, за да представи най-новата серия продукти на бранда L’ANZA В рамките на една година академия Christian of Roma има честта да посрещне за втори път в България носителя на поредица фризьорски Оскари. Амон Карвър долетя от Ню Йорк в София, за да представи най-новата серия продукти BE BLOND. Това е система за скоростно обезцветяване и постигане на луксозно рус цвят. Боите LIQUIDS на бранда L’ANZA са течни бои без амоняк в 26 цвята. Екслузивен Мaster class привлече десетки родни стилисти, които се запознаха с най-новите тенденции в цветовете. Бюти събитието се състоя в Академия Christian of Roma в столицата, която се намира на бул. „Цариградско шосе” 136 и се радваше на огромен интерес от страна на родните стилисти и личности от хайлайфа.

Арт директорът на компанията Маурицио Пироло – Маури, отново обра аплодисментите с подготвената специално за представянето серия от феерични рокли в тюркоаз и бяло. За грима на моделите се погрижи Борислав Соколов – Мис Бони, а присъстващите не устояха на специалните сладки изкушения. Амон Карвър запозна всички присъстващи с новите модни тенденции в русата гама и показа защо трябва да вярваме в продуктите на американския гигант. На водещия американски бранд в годините се довериха любимите звезди на България, сред които Златка Димитрова, Златка Райкова, Тита и много други.

Амон Карвър е гуру за последователите си по цял свят. Името му вълнува, а визиите, които създава, блестят от страниците на най-големите списания в света от Vogue и Marie Claire, през Harper’s Bazaar и Cosmopolitan, до Vanity fair и People. Той е и най-награждаваният американски стилист, печелил няколко пъти наградите N.A.H.A В Ню Йорк Амон управлява не просто фризьорско пространство. Той притежава център за красота, фризьорски услуги, фотостудио и място за събития, свързани с красотата. Но историята на този красив американец не започва от лъскавия Манхатън. Той изминава дълъг път – от прашните конюшни на Юта като треньор, до дебюта си в индустрията на красотата. В неговите ръце са били големи звезди, до неговия дебют в индустрията на красотата. Той бързо се превръща във виден и търсен експерт. След като се премества в Манхатън, стилистът изгражда мрежа от лоялна клиентела. В неговите ръце красотата си поверяват звезди като Кейт Бекинсейл, Бус Сприйнгфийлд, Лейтън Мийстър, Маги Грейс. В коафьорското му портфолио ще откриете реклами, модни кампании, филми, телевизионни продукции и ревюта. Карвър е безспорен фаворит на седмица та на модата в Ню Йорк. В бекстейджа той работи с дизайнери като Ралф Лорън и Ван Клийф енд Арпълс.