//ГЕРБ и Патриоти – големите борци срещу демографската криза! По двама българи на ден се самоубиват!
самоубийство

ГЕРБ и Патриоти – големите борци срещу демографската криза! По двама българи на ден се самоубиват!

Големите борци срещу демографската криза ГЕРБ и ОП, които „родиха“ тъпотията да увеличат ударно българското население, но не стана ясно как – Каракачанов ли ще ги прави децата или Бойко, а може би Симеонов заедно с Волен…
Страшната статистика показва, че оплодителните им сили няма да насмогнат да изпълняват малоумния им план, който е само на хартия и празни приказки.
Разбитата и разпокъсана държава, съсипаните хора и ужасния живот, който водят, благодарение на управляващите, на които не им пука за нищо друга освен за собственото им благоденствие, лапане, крадене и осигуряването на личното им поколение. Останалите да мрат…
Ето каква е черната статистика:

Двама българи на ден отнемат живота си, а броят на самоубийците у нас е бил 682 души, показват данни на Евростат за 2015 година. От тях 523 са мъже и 159 жени. Деветима българи на 100 000 души са отнели живота си през 2015 г., при среден показател 11 на 100 000 за ЕС. Броят на тези случаи намалява през годините, като за сравнение през 2014 г. самоубийствата у нас са били 714, а техният пик е бил през 2011 и 2012 г., когато са се самоубили съответно 800 и 811 българи, показват данни на Националния център за обществено здраве и анализи (НЦОЗА).

Годишно около 3000 българи посягат на живота си, като съотношението на неуспешните опити към успешните е приблизително 4:1, сочи статистиката.

Близо половината от опитите за самоубийство, както и реализираните опити, са заради конфликти в семейството. Втора водеща причина за това българите да посягат на живота си са тежките психични разстройства – около 12 на сто от самоубийствата. Следват неуспешна любов – 8 на сто от случаите; тежко физическо страдание – 7 на сто; тежки финансови затруднения – 5 на сто. Заради загуба на работата си са посегнали на живота си по-малко от 2%.

Политиците нека говорят глупости, обикновените хора знаят истината, защо обаче нищо не се променя в тази държава?!