//Гери Райчевска рекламира конкурса „Мис Силикон“ с горещи СНИМКИ

Гери Райчевска рекламира конкурса „Мис Силикон“ с горещи СНИМКИ

Тази година организаторите на с конкурса Мис Силикон обещават много изненади. Една от тях е новата награда “Miss Silicone Star”. Тя ще бъде присъдена на популярна личност след гласуване на сайта на конкурса. Това заяви председателя на журито- горещата Гергана Райчевска.

Гергана Райчевска е знаково име за конкурса Мис Силикон и една от най-популярните носителки на титлата. Преди ден красавицата засне гореща фотосесия, с която представя мотото на тазгодишното издание на конкурса “Кeep calm it’s just a show “. По традиция Гери ще е и председател на журито.

10-ото издание на Мис Силикон ще се проведе на 12 август (неделя) в Св.  Влас, клуб Planet Yacht.

„Тази година ще наблегнем на нови критерии при избора на победителка , искаме да изберем максимално най-близката до естествената красота победителката. Навсякъде по света жените се подлагат на разкрасителни процедури, но само като че ли у нас все още важи правилото “ колкото повече толкова повече “ искаме да промотираме красиво направените , естетично издържани корекции, а не гротескно изглеждащите момичета. Оценявам факта, че и ние сме пример в публичното пространство и е крайно време да понесем своята отговорност . Все пак няма да забравяме че мис силикон е шоу , така че шоу Ще има ! За него ще отговаря Мис Силикон на десетилетието Джулиана Гани“, казва организаторката на конкурса.

Тя допълва, че титлата „Мис Естетик“ ще е новата изненада в изданието на конкурса . “Кeep calm it’s just a show “ е мотото тазгодишния конкурс, което е специална отправка към всички фенове на шоуто.