//Емануела се захласна по румънки в Bedroom beach

Емануела се захласна по румънки в Bedroom beach

Емануела изненадващо се появи на хаус парти в Bedroom beach.

Фолкзвездата демонстрира завиден интерес към противоположния жанр и се забавлява цяла нощ. Тя обаче не можа да скрие изненадата си от атрактивните танцьорки в клуба. Най-голямо впечатление и направиха двете румънки, за които говори цял Слънчев бряг. Това са Daniela Ella и Roberta Alyssam. Те се оказаха, едни от най-сексапилните и ухажвани дами в клуба. Причината е повече от ясна – изкусителните им танци и визия, по които въздишат всички мъже в Bedroom, а сред феновете им неочаквано попадна и Емануела. Тя изгледа шоуто на двете мацки от „първия ред“, като цяла вечер не спря да ги снима и аплодира.

Даниела е град Клуж- Напока в северозападна Румъния. Тя е модел и танцьорка. „Ella“ е псевдоним и на румънски означава красива и мила. Заедно с  Роберта, от няколко години танцуват, в най-големите и модерни клубове в Европа. Ежедневието им е изключително натоварено и ако не пътуват със самолет, с кола или с друго превозно средство, то значи са на сцената. Буквално за седмица те могат да бъдат в Турция, Франция, Слънчев бряг, Хърватска, Ибиза  и Италия. Танцуват близо 4 часа на сцената всяка вечер. Определят себе си като „магнит за мъжки погледи“, а изкусителните танци са тяхна запазена марка. Единственото място, на което са винаги усмихнати и щастливи, това е сцената. И двете са меко казано пристрастени към татуировки, но отдавна са спрели да броят къде и колко имат.

Даниела започва да танцува преди близо 10 години. Тогава тя се мести да живее в столицата в Букурещ. Още от самото начало, сама шие костюмите си и ако не успее да купи неща, просто си го приготвя сама. Отделя толкова време на сценичните си дрехи, колкото и на репетициите в залата.

Роберта е едва на 20 години. На 6 годинки започва да тренира спортни танци. На 16 години вече танцува в 3 от най-големите клубове в Букурещ. Превърнала е танците в изкуство, но истинската и мания са татусите. Мъжете винаги я питат колко е висока, защото е над 180 см. Другият въпрос, който винаги и задават е колко дълго може да издържи да танцуват. Твърди че е истински предатавител на зодия Телец, със всички свои плюсове и минуси. Няма да се изненада ако един ден се научи сама да татуира.