//Емилия – от траура до булчинската рокля! Зрелище за българина, който трепе децата си и всеки ден яде кренвирши

Емилия – от траура до булчинската рокля! Зрелище за българина, който трепе децата си и всеки ден яде кренвирши

Бог ни праща само толкова изпитания, колкото можем да понесем, поне така твърдят служителите му. Колко може да е поносима болката от това да загубиш детето си? Дано никой не узнае!

Колко бързо времето може да излекува  мъката от сърцето на един  баща загубил единствения си син преди около 50 дни, за да може той празнично и щастливо да поведе в сватбен танц любимата си жена? Всеки има своя отговор и свое тълкувание, свое право на избор.

От „осанна“ до „разпни го“ са коментарите по повод вчерашната сватба не фолк певицата Емилия и бизнесмена Жорж Башур.

Башур, който загуби сина си Феди, в жестока катастрофа, вдигна сватба за чудо и приказ навръх 44-ия си рожден ден, само след около 2 месеца след смъртта  на чедото си.

Разбира се, че този акт е негов избор, но  пък форумите завряха  от негативни коментари… и не само. Имаше и почти равен брой такива, в които фенове на двойката им пожелават щастие  и любов.

Къде е средата? Къде е истината?

Цялата драма за младоженците идва от тяхната публичност. От хищническия  интерес на хората, които искат да дисектират, да влязат в тях, в дома им, в душите им, в спалнята им, в кухнята, колата, тоалетната.

А кой  съди и критикува? При това анонимно!  Хората, които нямат пари да нахранят децата си, а пушат цигари за 5 лева кутията. Тази, чиито заплати за под минималната  за страната , защото са неграмотни и никога не са имали трудов договор. Тези, които нямат пари за зъболекар, защото предпочитат да похарчат парите си за евтина ракия? Тези, които бият жените и децата си? Които не се къпят с дни? Пътуват гратис в градския транспорт? Карат се със съседите си. Хвърлят си боклука  през терасата. Има кредити за телефони и компютри, а не могат  да платят таксата за чистачка във входа? Това ли са хората които съдят Емилия и нейния любим?

Или нацепените селяни от фитнесите. Или силиконовите проститутки, които станаха най-известните и важни персони в държавата? Или новобогаташите без ден трудов стаж. Мамините синчета със скапарските  автомобили?

Едва ли хора с образование, висок стандарт и добри професии ще се занимават с личната драма или радости на популярни хора. Мнозина от тях дори не знаят кои са Емилия и Жорж Башур. Те се вълнуват от кариерата си, образованието на децата, от почивките си хобитата си, свободното си време.  С една дума – със своя щастлив живот. Вероятно и те плачат, но не чужд гроб, както е в този случай.

Нека Емилия  бъде заедно с Жорж и в добро и лошо през целия си живот. Само те двамата знаят какво е в душите им. Нека да не съдим! Има си Господ за тази работа!