//Жени Калканджиева и Големия Маргин – истината за връзката им!
жени калканджиева

Жени Калканджиева и Големия Маргин – истината за връзката им!

Жени Калканджиева и Големия Маргин са сред най-интересните персони и продължават да провокират със сенките около себи си. 

Според упоритите слухове сватбата на Жени и Тачо и ражането на малкия Жолко откъсва красавицата от света на братята Маргини и сикаджиите. Звездата на Жени Калканджиева изгрява през 1995 година, когато става Мис България и по-късно в ЮАР- Шестата по хубост в света. По същото време се ражда и бурната й любов с Красимир Маринов–Големия Маргин. И цели петнадесет години тя изпитва на гърба си тежестта на професията манекен.

Не е тайна, че въпреки специалното отношение към нея, тя много пъти е „уволнявана” от братята. Както и зверския побой, малко след като заема престижното шесто място по хубост на планетата е може би по тяхна заръка

Побоят е обвит в мистерии, а официалната версия е грабеж. Хипотезите са много, но се налага една – Жени Калканджиева е пребита заради причинени катастрофи.

През цялата си кариера и връзката й с Големия Маргин Жени е в надпревара за сърцето му с друга родна хубавица Цеци Красимирова. Цеци е една от първите манекенки в ръководената от Жени модна агенция „Висаж”.

За нея също се говори, че била покровителствена от братята. Дори Красимир Маринов продължава да си има падалка по нея.Около името на бившата Мис България винаги са витаели много слухове и скандали. Името й е забърквано с това на много момчета от подземния свят. А агенцията й „Висаж”, че е люпилня на елитни компаньонки.

Слухът, че Големия Маргин е помогнал на Жени Калканджиева да превърне модната си агенция в печеливша формула, а тя в една от най-богатите бизнес дами, винаги е предизвиквал негативизъм у бившата моделка.

„Какъв Красимир Маринов, какви пет лева? Той ли е ходил на кастинг, подбирал моделките и уреждал бизнес срещите ми с клиентите? Това са глупости, които вече ми е отегчително дори да чувам” в типичния си рязък тон Жени Калканджиева отрича за връзката си със сикаджията.Въпреки това, из хайлайф средите не спират да твърдят, че Големия Маргин стои зад успешната й кариера и продължава да й е опора.