//Жоро и kotenceto избухват с мега скандален проект
жоро

Жоро и kotenceto избухват с мега скандален проект

Ако видеото към песента „Подводница“ на Жоро и Диона ви се е сторило скандално, то клипът на „Дреме ми“ със сигурност ще ви изчерви. Това издават хора от екипа, които работят по новия проект на поп сензацията Жоро и скандалната рапърка kotenceto.

Със сигурност Жоро обича провокациите, след като се събира със скандалната изпълнителка, за която се говори, че може да захвърли задръжките до степен, която да накара дори Гери-Никол да изглежда като скромно момиче.

Жоро разкрива, че отново работи с екипа, с който реализира и „Подводница“.

Музиката и аранжимента на „Дреме ми“ са дело на Светлин Къслев, текстът е написан от  kotenceto. Гергана Паштрапанска – грим, Стоян Кунев – прически.

В клипа взимат участие над 10 души, а сюжетът се пази в тайна. Снимките са продължили повече от 24 часа, сред декори построени специално за проекта.

В последната година Жоро  успя да насочи прожекторите към кариерата си на поп певец, представяйки три нови парчета, което не остана незабелязано и Жоро отнесе наградата за най-заслужилия роден изпълнител в категорията „Дебют на годината“ на годишните награди Lifestyle Awards.