//Куката избухна: 80% от жените на възраст от 18 до 40 години проституират!

Куката избухна: 80% от жените на възраст от 18 до 40 години проституират!

Актьорът Мариан Вълев, станал популярен с ролята си на Росен Куката от сериала „Под прикритие“ направи жестока дисекция на женския модел на поведение в предаването „Втори план“ на Мартин Карбовски.

Предлагаме ви част от интервюто, което оставяме без коментар.

„80% от жените на възраст от 18 до 40 години проституират! 40% от тях проституират адекватно, осъзнато. Те нямат никакъв проблем да преспят с някой и да вземат някакви пари. Дали ще преспят един път, или ще преспят пет пъти с някой и после ще си помислят: „ама ние сме гаджета и гаджето ми дава пари“, за да се самоизлъжат по този начин.

Едно 60 % от жените проституират под формата на държанки. Търсят си богато гадже, т.нар. „златотърсачки“.  Те държат мъжът да има висок стандарт на живот, да има автомобили, вили. Който да им осигурява необходимия комфорт – комфорта на червените килими, на S класите.

И до 80% остават едни други, които искат да проституират, но не знаят как.

Тези проценти са фрапиращи! Аз не съм социолог, но това е истината – 70-80% от жените са  склонни да го направят. Проблемът е в това, че става естествено и нормално, да си хванеш мъж, да отидеш на почивка и да прекарате заедно. Някой ще каже: „ти общуваш само с такива момичета!“. Не, не общувам само с такива, общувам с много и всякакви жени“, казва Мариан Вълев.