//Лорд Минчев представи Леви, десни в Mozei

Лорд Минчев представи Леви, десни в Mozei

След успешните участия на Рут Колева и щерката на Ваня Щерева Мила Робъртс в бар мОзей, притежателят му Иво Димчев направи нов, смел ход.

Онзи ден, в ексцентричното място под мотото Неприличния лорд беше представен лорд Евгени Минчев. Известният Пи ар и благотворител, известен с певческите и писателските си способности, ги обедини в едно, за няколко часа, като представи своя, наречен от него наречен от него „безпощаден” роман Леви, десни.

Димчев и Минчев правят наистина провокативна изява, оценена от клиенти и приятели на двамата, която вероятно скоро ще бъде повторена. Сред гостите беше бизнесдамата Мая Хътчинс, на която Минчев посвети стихове и песен а мис България Роси Иванова бе посрещната с аплаузи. Близки до Минчев твърдят, че той е подготвил нов кавър на една от най- популярните български песни по свой текст. След Гълъбо , Вида Пиронкова е написала още две песни за него, като изглежда това сътрудничество ще прерасне в истински творчески дует. Силвия Хрисимова Шонлебе и д-р Мариела Ботева също се насладиха на прекрасната вечер в която на финала пя и самият Димчев.