//Мисис България Свят 2018 Яна Средкова пуска собствена линия дрехи с марката Green Bsket

Мисис България Свят 2018 Яна Средкова пуска собствена линия дрехи с марката Green Bsket

Носителката на титлата „Мисис България Свят 2018“ Яна Средкова, обмисля да продължи  развитието на успешната си  бизнес линия свързана със здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене под марката Green Bsket. Водена от грижата за живот – по-близък до природата и естествените материи тя създава собствена марка спортно-елегантни дрехи на същия бранд.

Идеята е последователите на здравословния начин на живот,  екологичните и органични материи,  да намерят своята дреха за свободното време, при спорт, туризъм и пътувания, в делник, в работни или домашни условия.  

„Дрехите няма да са за активен спорт. Залагаме на екологични материи, шарени принтове, които освен удобство при носене, ще създават и настроение на нашите клиенти в свободното им време“, издава Средкова.

Освен дрехи, колекцията ще включва шапки, козирки и още много аксесоари за свободното време.

Всички модели ще бъдат изработени от 100% памук, със сладурски щампи, шарени принтове  от безвредни бои на водна основа. На серия блузи пък ще грейнат картини на художничката Цветелина Русалиева, чиито цветни, изпълнени с настроение платна вече са познати в САЩ и Женева.  

Яна вече работи над първата си колекция пролет-лято и се надява да успее да я представи на Fashion Week  2018 през април.