//„Мисис България Universe 2018“ Галина Долапчиева на бал с Принц Кирил в Лондон (СНИМКИ)
галина долапчиева

„Мисис България Universe 2018“ Галина Долапчиева на бал с Принц Кирил в Лондон (СНИМКИ)

Мисис България Universe 2018 д-р Галина Долапчиева бе сред ВИП гостите на Годишния благотворителен бал на фондация „Стоян Камбарев“, който се проведе преди дни в Лондон. Залата на енигматичното Café de Paris бе препълнена с високопоставени гости, кралски особи и представители на бизнеса, политиката, културата и шоубизнеса.

Нашата миска успя да се снима за спомен с патрона на бала НВ Принц Кирил. Красавицата се включи в благотворителния търг, закупувайки картина на авангардния и най-скъпо продаван български млад съвременен художник Калоян Илиев-Кокимото.

„Да попаднеш на това събитие е изключителна привилегия. Затова намерих място в препълнения си график и уважих поканата на Деси Тенекеджиева“, споделя най-красивата омъжена българка за 2018 година.

Сред гостите бяха още Ави Лернер – един от най-известните филмови продуценти в света, собственик на Милениум Филмс и студио Ню Бояна, бизнесдамата и продуцент Дарина Павлова, както и Хю Куарши – популярният британски актьор от Star Wars и много сериали на BBC, световноизвестните музикални продуценти Денис Инголсби и Саймън Бритън от Tears from Fears. Голямо внимание сред гостите предизвика и зашеметяващата Марта Вачкова- един от най- верните приятели на Фондацията.