//Мис България Роси Иванова пристана на Свинаря, трябвали й пари за бело

Мис България Роси Иванова пристана на Свинаря, трябвали й пари за бело

Мис България Роси Иванова спи с Ангел Свинаря по принуда, защото нямала средства да си набавя наркотиците към които имала сериозна зависимост, дочу BLife.

Една от най-красивите миски в историята на  Мис България се е принудила да си ляга с Ангел  Свинаря, станал популярен покрай връзката си с Мара Отварачката. Тя дарявала с ласките си  бизнесмена срещу солидна издръжка, която се която се стопявала като сняг под формата на бял прах.

Според близки до красавицата връзката й с митичен богаташ, от Гърция е измислица, с която Роси иска да отклони вниманието от спонсора си.

Припомняме, че Мара Отварачката също се отърка в богаташа Ангел Тенев, но той я натири, след като я хвана да му кръшка с беден младок.

Ангел Тенев – натрупал десетки милиони от производство на месо е известен с неособено лицеприятния прякор Свинаря. Той е сред най-богатите българи и от години е познат като ценител на изявени фолк певици. Говори се, че в дома му в Стара Загора често са гостували най-големите звезди на лекия жанр, а понякога е канел и популярни плеймейтки. Сред звездните му бройки са фолкаджийките  Анелия и Малина.