//РАЗКРИТИЯ: Водачът на протестите – човек на Цветан Цветанов и длъжник на държавата!

РАЗКРИТИЯ: Водачът на протестите – човек на Цветан Цветанов и длъжник на държавата!

Странният край и то внезапен, на протестите на животновъдите, за който Феникснюз вече съобщи, се оказа както винаги в тази държава с подмолни камъни или по-скоро – задкулисни игри.

Странните викове „Предател“ към водача на протестите и уж лидер на животновъдна асоциация  – Симеон Караколев, се оказаха с причина.

Караколев е сочен за подставено лице и освен това човек на дясната ръка в ГЕРБ – Цветан Цветанов, разкрива журналистът Димитър Байрактаров във Фейсбук, който публикуваме без редакторска намеса:

„Приятели, управляващите за пореден път използваха лице със съмнителна репутация за водач на днешния протест на животновъдите! Лицето Караколев, което днес дереше гърло на протеста и се представяше като лидер на животновъдите в България не е никакъв животновъд! Кратка справка в търговския регистър показва, че същото лице дължи стотици хиляди левове, а от началото на 2016 г. дори е с прекратени здравноосигурителни права, тоест дори не си е внасял здравносигурителните вноски. Не се учудвайте, че толкова бързо бяха дадени оставките на един зам.-министър и двама директора на дирекции! Всичко е било постановка за изпускане на напрежението срещу некадърното управление! Като журналист и гражданин съм длъжен да ви запозная с тези неприятни факти! Лицето е от Велико Търново, а главен диригент там от години е Цв.Цв.!“

Докога такива ще печелят на гърба на обикновения човек  и ще се подиграват в лицето му със страданията му?!!!

Основна снимка: Фермер.бг