//Собственичката на Магама Вили Боршукова: Апаши задигнаха перуки за 4 хиляди от салона (Снимки)

Собственичката на Магама Вили Боршукова: Апаши задигнаха перуки за 4 хиляди от салона (Снимки)

Известната коафьорка Вили Боршукова, която бе обвинена, че е нанесла побой на Мис Плеймейт Жанета Осипова, е била обрана в началото на месец март, научи HotArena. Това става ясно от публикация на фризьорката в социалните мрежи. Загубата за салона е над 4000 лв. Злосторниците били задържани, като се установило, че са били с грузински паспорти.

Нападателите са отишли салона с идеята да купят перуки. Докато персонала се суетял около тях, те успели да откраднат три на брой на обща стойност 4000 лв. За щастие камерите в салона със звук и  така разбойниците били хванати в крачка, писа Телеграф.

„Внимание! Плъзнали се групи джепчий румънци и грузински роми!!! МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ, за да се предпазите вас и ваши близки. Ето снимки на  двама супер нагли  крадци! За щастие охранителните ни системи работят на макс. В момента са арестувани за 72 часа . Нека дадем гласност и  прокуратурата да си свърши работата. Благодаря на полицаите от шесто районно София за светкавичната намеса !Ето ги хубавците . Единият се представя за Роман“, пише Вили Боршукова.

Именно камерите са записали и скандла с Жанета Опсипова, която твърди, че е била удряна от Вили Боршукова. „Предала съм записите на вещи лица от прокуратурата. На тях ясно се вижда, че не съм докоснала с пръст въпросната особа. Съдът ще реши кое е прав“, казва Вили Боршукова.