//Предизборно се разследва заплаха за убийство на Борисов
цветанов, борисов

Предизборно се разследва заплаха за убийство на Борисов

Изборите наближават, стига с тези апартаменти!  Време е темата да бъде сменена рязко и то с друга, много „сериозна“  – заплаха за убийство на министър-председателя!

Варненската районна прокуратура е образувала досъдебно производство за закана с убийство спрямо министър-председателя на Република България. Делото е за извършено престъпление по член 144, ал. 3, във връзка с ал. 2 и по член 325, ал. 2, предл. 2 от Наказателния кодекс.

Действията по разследването установяват къде и от кого са направени клипът и снимката, които са били публикувани във Фейсбук на 26 март тази година. За срок до 24 часа по Закона за МВР е задържан Теодор Н., който е отправил заканата за убийство и е извършил хулиганските действия. Извършено е претърсване в дома му и е разпитана приятелката му, която е разказала, че тя е заснела клипа със заканата.

Преди дни Теодор Николов публикува в профила си във „Фейсбук“ снимка, на която е с пушка, със закани към премиера.

Николов заявява, че търпението му се изчерпало след скандала с апартаментите, а пушката е с капси.
Николов работи като видеооператор. Той активно участва в протестите срещу властта през последните години, но отрича да е партийно обвързан .
Мъжът не се притеснява, че може да бъде потърсен за обяснение. Клипът със заплахата е изтрит от „Фейсбук“, а профилът на Теодор Николов – блокиран.

Това няма да спре ровенето в темата с апартаментите, нито ще потуши скандала. Какво се случи с петимата, които заплашваха през години живота на Цветан Цветанов? Нищо.

Припомняме, че през октомври 2103 г., тогавашният вътрешен министър Цветлин Йовчев на депутатски въпрос отговори, че петима души, сред които психично болен, са  заплашвали вторият в ГЕРБ.

Разследващите са стигнали до изводите, че никой от тях не е застрашил реално живота на Цветанов. По същото време е имало и сигнали от няколко града в държавата от пияни и психично болни, които са заплашвали Бойко Бориков.

В случая Николов не е нито едното, нито другото, социалните мрежи са пълъни със закани към Борисов и цялата му клика, разследващите дали ще насмогнат да ги изловят…

теодор николов