//300 пяха със Софи Маринова за ЧРД на Меги Савова

300 пяха със Софи Маринова за ЧРД на Меги Савова

Над 300 приятели на продуцента Меги Савова се събраха за рождения й ден в комплекс „Монтесито“.

Организаторката на най-престижния конкурс за омъжени дами у нас „Мисис  България“ събра приятелите си, за да ги почерпи за 60-годишния си юбилей.

Сред гостите на Меги бяха популярни лица от бизнеса, светски персони, журналисти,  гости от Англия, Македония, Русия, Украйна и Швейцария, както и носителки на различни титли от конкурси за красота у нас и в чужбина.

Изненадата за гостите, а и за самата Меги Савова бе по идея на Дони Чачова. Тя бе поканила ансамбъл „Чинари“, които забавляваха присъстващите с уникална програма. Сред гостите бе и Софи Маринова.

Огнената певица поздрави рожденичката  с няколко от хитовите си парчета, а заедно с нея пяха повече от 300 души.  След това на сцената се качиха Цвети Радойчева, Владо Димов и Стефан Илчев.

Меги Савова разряза тортата в компанията на двамата си сина и мъжа, който е неотлъчно до нея в последните 40 години от живота й. Той пристигна специално от Монако, за да присъства на тържеството.

Вкусната торта бе изработена от сладкарници „Неделя“, уникалното вино бе на изба „Логодаж“, а приятелите на Меги имаха уникалната възможност да опитата водата „Канген“.