//“Mrs Bulgaria Earth 2018“ Роксана Кирилова: Аз съм една “мъжка жена” с корона, вярваща в любовта!

“Mrs Bulgaria Earth 2018“ Роксана Кирилова: Аз съм една “мъжка жена” с корона, вярваща в любовта!

Роксана Кирилова грабна короната “Mrs Bulgaria Earth 2018“  на 20-ото юбилейно издание на престижния конкурс „Мисис България“. Красавицата е на  35 години, има три висши образования, живее в гр. София, работи като застраховател към Застрахователна компания “Асет Иншурънс”АД. Най-голямата й гордост е нейният син.

Явила се на конкурса за да покаже, че една жена може да бъде красива и елегантна във външния вид, професионалист на 100% в работата си и отдадена на майчинството.

Счита короната си от конкурса за още една лична житейска победа по пътя към върха, но съзнава и отговорността, която тя й носи.

Миската вече активно участва в каузата на сдружение “ Вярвам в теб” срещу насилието над жени, както е и част от международната благотворителна кампания #OneVoice, която също е свързана с домашното насилие.

„Според мен човек се чувства успял, когато изгради образа, който има в представите за себе си. Аз все още съм в процес на изграждането му. Истината е, че трябва да следваш своя път и своите мечти. Да правиш всичко със сърцето си и винаги да си благодарен на това, което имаш и си постигнал. Формула за успех и щастие няма“, споделя в интервю за списание NUDE Роксана, чиято корица украси през декември.

Поддържа перфектната си форма със спорт и разходки в планината. Определя себе си като жена на крайностите. „Аз съм една “мъжка жена” с корона, вярваща в любовта“, казва “Mrs Bulgaria Earth 2018“.  Убедена е, че една жена може да изглежда елегантно в спортен екип и маратонки. Важно е как ги носи!